
Menukaart
Onze ingrediënten zijn altijd vers!
Voorgerechten

Kashke Bademjan
Vegetarisch gerecht van gebakken aubergine en knoflook, speciaale Iraanse saus en uien
Vegetarian dish with eggplant, yoghurt, onions

Mirza Ghasemi
Vegetarisch gerecht van gegrilde aubergine, tomaten, knoflook en eiren
Vegetarian dish with eggplant, tomatoes, garlic, eggs

Koekoe Sabzi (groente taart)
Vegetarisch gerecht van gebakken prei, peterselie, eiren, dille en coriander
Vegetarian dish with friedleek, parsley, spinach, eggs, dill
Hoofdgerechten

Tjelo kabab koebiede
gehakte lamsvlees met rijst en saffraan en gegrilde tomaat
chopped lamb with rice end saffron end grilled tomato

Tjelo kabab barg
Dungesneden ossenhaas op spies gegrild en gegrilde tomaat en rijst met saffraan
Thinly sliced oxen on spicy grilled end grilled tomato and rice with saffron

Djoedje kaba(b)
gegrilde kip met of zonder botjes met rijst en saffraan
grilled chicken fillet with or without bones with rice en saffron

Tjelo kabab shishliek
4 stukjes lamskotelet met gestoomde rijst en saffraan
pieces of lambsshark fillet with rice and saffron

Tjelo kabab soltani
combinatie van een koebiede en een barg met rijst en saffraan en gegrilde tomaat
combination of 1 koebiede end 1 barg with rice safron en grilled tomato
Traditionele huisgerechten

Ghorme sabzie
gestoofde schotel met rode bonen en gedroogde citroen, groente, lams, rijst en saffraan
stewed dish with red beans, dried lemon,vegetables, beef, rice en saffron

Fesenjoen
heel fijn gemalen walnoten met granaatappelsap en kip ( zoete smaak )
very finely ground walnuts with pomegrante with chicken ( sweet taste )

Gheyme Bademjan
Lamsvlees in een tomatesaus, aubergine, spliterwten en gedroogde citroen
lamb in a tomato sause eggplant, splitpeas en dried lemon

Baghali polo ba mahietje
gestoofde lamsschenkel geserveerd met dille en tuinbonen
stewed lamb shank server with dill and broad beans

Baghali polo ba morgh
gestoofde kip geserveerd met tuinbonen met rijst en saffraan
stewed chicken served with broadbeans with rice and saffron
Contact

3051 GA Rotterdam
info@restaurantanahita.nl